Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Leveringsvoorwaarden

Wijnkoperij Duijf & Citywine
Rijksweg 125
5941 AC Velden
Telefoon: +31 (0)77 4729090


Internet: www.citywine.nl
Omzetbelasting nummer:
NL 056999963B01
KvK: 12017195
Accijns-nummer: NL0482010052

Contactpersoon: Jos Duijf

Leveringsvoorwaarden

1) Overeenkomst:
Zij -de klanten- die bestellen via onze webwinkel gaan met het digitaal verzenden van betreffende bestelling een overeenkomst aan met Wijnkoperij Duijf & Citywine, Rijksweg 125, 5941 AC Velden en verklaren zich accoord met deze leveringsvoorwaarden.

2) Acceptatie bestelling:

Na bestelling krijgt U direct een e-mail ter bevestiging van ontvangst. Mocht een bestelde wijn niet leverbaar zijn of dat er een jaargangswijziging is, dan stellen wij U per e-mail op de hoogte met een voorstel om de bestelling te mogen aanpassen. Als de bestelling al betaald is en na aanpassing van een bestelling de factuur lager is dan het betaalde bedrag, betalen we het verschil direct terug op de bankrekening die U aangeeft. Onze factuur bij de levering geldt tevens als orderbevestiging.

3) Prijzen en aanbiedingen:
Voor consumenten staan alle prijzen inclusief btw vermeld.
Prijzen zijn vrijblijvend, uitverkocht voorbehouden.


4) Bestellen en betalen:
Maak een bestelling in de webshop en kies een van de betaalwijzen die bij het afronden van de bestelling worden aangegeven.

5) Bezorgen door heel Nederland:
Er wordt bezorgd op het door U aangegeven adres in Nederland, aflevering door DPD of andere bodedienst.
Binnen de eigen regio kunnen we met eigen auto bezorgen.

6) Afleveren bij de buren:
Mochten we niemand aantreffen op het bezorgadres dan proberen we de zending bij een van de buren af te geven. Als u bezwaar heeft tegen bezorging bij de buren, laat dit ons weten door dit te vermelden bij de bestelling.

7) Afleveren op het werk:

U kunt uw werkadres als bezorgadres opgeven of een ander adres waar de bestelling gemakkelijk aangenomen kan worden.

8) Recht van retour voor consumenten:

Mocht U ondanks alle goede zorgen, over een zending wijn niet tevreden zijn, dan kunt U tot 2 weken na levering de niet geopende onbeschadigde flessen teruggeven. De waarde van de wijn wordt aan U terugbetaald. Na 2 weken zijn retouren uitsluitend mogelijk nadat wij de terugname per e-mail bevestigd hebben.

9) Minimum leeftijd:

Uitsluitend personen vanaf 18 jaar mogen bij Wijnkoperij Duijf bestellen/kopen. Bij het aanmaken van het bestelaccount wordt U gevraagd om de leeftijd van 18+ te bevestigen.

10) Privacy, persoonlijke gegevens die voor een bestelling noodzakelijk zijn:

Naam en adres gegevens die u op deze website invult zullen alleen binnen ons bedrijf gebruikt worden. Wij houden ons het recht voor om aan onze klanten berichten/nieuwsbrieven per e-mail te sturen. Telkens als u een bericht ontvangt staat op in het bericht een link waarmee u zich kunt afmelden voor onze "webpost". Ook na afmelding blijft uw account in de shop gewoon bestaan.

11) Aanvullende voorwaarden:

Breuk of andere transportschade moet direct aan de bezorger bij levering gemeld worden. Overschrijding van de afgesproken levertijd, niet leveren of gedeeltelijk leveren, geeft nooit recht op schadevergoeding. Al onze aanbiedingen zijn geheel vrijblijvend, uitverkocht en/of prijswijzigingen zijn altijd mogelijk.

12) Aansprakelijkheid:
Ondanks zorgvuldige contrôle kunnen wij voor doorgelinkte pagina´s geen aansprakelijkheid aanvaarden, hiervoor is de betreffende uitgever verantwoordelijk.

Velden, november 2011